kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon GEJA
Vlaardingen
<<=Terug naar kapsalons in VlaardingenKapsalon GEJA
van Hogendorplaan 103/A
3135BH Vlaardingen

tel: 010-4705492

Extra informatie:

Sinds 1954 is onze winkel GEJA gevestigd aan de Van Hogendorplaan in Vlaardingen. Daarom kan met recht gezegd worden dat GEJA een begrip geworden is, zowel in de stad zelf als in de rest van de regio. Begonnen als kapsalon, maar door de jaren uitgebreid met een zonnecentrum en een speciale studio voor haarwerken.

Bij de herenkapsalon “Geja the Barbershop” kunt u altijd binnenlopen voor een knipbeurt. Daarbij is het mogelijk om voor de vrijdagavond en de zaterdag een afspraak te maken.

De haarwerkstudio bestaat voornamelijk uit het aanmeten van pruiken of haarstukken op medische grond. In een aparte studio kunnen klanten in alle rust en anonimiteit een haarwerk uitkiezen. Ook voor het onderhoud ervan kunt u hier terecht. Daarnaast bent u verzekerd van kwaliteit, omdat “Geja Haarwerkspeciaalzaak” aangesloten is bij het Top Haarwerkersgilde.

Ook voor een zonnebankkuur bent u van harte welkom bij “Geja Zonnecentrum” in Vlaardingen. U kunt een keuze maken uit verschillende soorten zonnebanken. Op de website is een vragenformulier te verkrijgen dat u kunt helpen te bepalen welke specifieke kuur bij u past. Ook is er een kortingskaart beschikbaar die heel geschikt is om kado te doen!

Vraag stellen aan Kapsalon GEJA:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: