kapsalon zoeken
beste kapsalons
Michelle Tielemans thodn Traditions Kappers
Veldhoven
<<=Terug naar kapsalons in VeldhovenMichelle Tielemans thodn Traditions Kappers
Burg van Hoofflaan 128
5503BR Veldhoven

tel: 040-2557208

Extra informatie:

WAAR TRADITIONS KAPPERS VELDHOVEN VOOR STAAT IS MIJN VASTE OVERTUIGING OVER HOE WIJ, ALS KAPPERS, MET ONZE KLANTEN MOETEN OMGAAN. HET LEVEREN VAN TOPKWALITEIT IN EEN GOEDE ATMOSFEER VOOR EEN VOOR IEDEREEN BETAALBARE PRIJS IS VANAF HET BEGIN VAN MIJN EIGEN ZAAK ALTIJD DE BELANGRIJKSTE WAARDE GEWEEST.

Toen ik bijna 24 jaar geleden als Haarboetiek Christel ben begonnen met een kleine kapsalon in Woensel was het kappersvak nog echt een ambacht. De opleiding was daarop ingericht en alle kappers en kapsters werkten nog als echte vaklieden.

In de loop der jaren is daarin veel veranderd. Het kappersvak is niet meer wat het geweest is, kwaliteit is naar de achtergrond verdwenen omdat het jarenlang alleen nog maar is gegaan over omzet.
Dit heb ik nooit willen en kunnen accepteren, voor mij blijft het verzorgen van een kapsel voor onze klanten uitsluitend een zaak van vakmanschap. Vakmanschap dat zich uit in o.a. het beheersen van alle technieken, het meegaan met de allerlaatste mode , het op en top verzorgen van onze klanten en het correct en goed adviseren over uw kapsel.

Omdat een van mijn wensen was om steeds meer mensen te laten genieten van een perfecte verzorging en een mooi verzorgd kapsel, heb ik een tiental jaar geleden besloten meerdere vestigingen te openen.
Hiervoor wilde ik een andere naam op de gevel hebben, niet meer mijn eigen naam omdat niet alleen meer ikzelf maar ook anderen ons mooie vak in onze salons gingen uitoefenen. Als men kijkt waar ik vanaf het begin voor sta, dan is de keuze voor de naam Traditions Kappers Veldhoven eigenlijk een logische. Het ambacht en vakmanschap dat ik aan onze klanten wil meegeven komt tot uiting in een uitgebreid aantal technieken welke wij beheersen. Technieken die de meeste kappers en kapsters niet meer kennen en beheersen, maar wel de traditionele basis vormen van ons mooie kappersvak. Vandaar de naam Traditions Kappers. En vandaar de reden dat al onze kapsters zijn opgeleid in ons eigen instituut als meesterkapster, zij beheersen alle technieken waardoor uw kapsel een topkapsel wordt.

Op dit moment is Traditions gegroeid tot 22 vestigingen in de regio. Ik ben trots op onze meesterkapsters die daar werken en ik ben er trots op dat wij zoveel mensen tot onze vaste klanten mogen rekenen. En om nog meer mensen te bereiken en onze kwaliteitskapsels voor eenieder bereikbaar te maken, zijn onze prijzen vanaf 1 oktober 2011 de laagste in de regio geworden. En toch blijven we onze topkwaliteit leveren, een combinatie die u in mijn ogen niet mag missen. Laat u verrassen in een van onze salons, ik nodig u van harte uit.

Vraag stellen aan Michelle Tielemans thodn Traditions Kappers:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: