kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon De Kapperie
Veendam
<<=Terug naar kapsalons in VeendamKapsalon De Kapperie
Boven Oosterdiep 35
9641JM Veendam

tel: 0598-630658

Extra informatie:

In juni 2002 zijn wij Margret en Karin begonnen met Kapsalon De Kapperiein Veendam. In zeer korte tijd mochten wij al voor een groot aantal vaste klanten het haar verzorgen. Wij doen alles op het gebied van haar.

Bij Kapsalon De Kapperiein Veendam staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en goed advies op de eerste plaats.
Tevens proberen wij ons te onderscheiden van de rest door in onze salon een gezellige en ontspannen sfeer te creëren om U teneinde een goede keus te laten maken over Uw te kiezen coupe.

We zitten inmiddels alweer 4 jaar hier aan het Oosterdiep 35 te Veendam. Ik moet zeggen dat ik het heel leuk vind om hier te werken, omdat de salon niet zo groot is, waardoor je veel meer tijd voor de klant hebt. Bovendien hebben we in die 4 jaar al heel veel vaste klanten gekregen en daar bouw je toch wel een band mee op. Ook komen er nog geregeld nieuwe klanten bij. Vooral door mond tot mond reclame.

Mijn collega heeft een cursus gedaan voor het aanmeten van haarstukken, wat op het moment erg goed loopt en ook erg dankbaar werk is.

Wij werken met het merk Goldwell, wat ons erg goed bevalt. Het is een merk dat steeds weer met nieuwe kleuren en methodes komt. Ook wat de stylingproducten betreft, zijn ze steeds weer vernieuwend.

Vraag stellen aan Kapsalon De Kapperie:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: