kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Kapperazzi
Schiedam
<<=Terug naar kapsalons in SchiedamKapsalon Kapperazzi
Hof van Spaland 38
3121CB Schiedam

tel: 010-4708801

Extra informatie:

Het team van Kapsalon Kapperazzi in Schiedam staat altijd klaar om u een advies op maat te geven. Persoonlijk advies... daar gaat het om! Binnen zonder afspraak, lekker makkelijk! Wilt u NU een ander kapsel, kom dan bij ons langs. Alle medewerkers van Kapperazzi in Schiedam zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op kappersgebied! Overtuig uzelf en laat ons bewijzen dat we "kappers met ideeën" zijn.

Onze vier salons voeren een eigen stijl en concept. Wij zijn "Kappers met ideeën", en dat maken wij maar al te graag waar in onze salons. Al onze medewerkers adviseren en informeren u over het kapsel dat het beste bij u past. Wij laten niets aan het toeval over. Wij willen immers dat u zich happy voelt met uw nieuwe kapsel en dat u met een goed gevoel onze salon verlaat. Door hoogwaardige training op vaktechnisch gebied zijn onze salonmedewerkers altijd op de hoogte van de laatste trends op haargebied.

Ons team doet er alles aan om altijd up-to-date te blijven en de laatste ontwikkelingen op haarmodegebied te volgen. Wij vertalen de catwalk mode naar draagbare mode. Het bezoeken van seminars, congressen, workshops en trainingen van Londen tot Barcelona beschouwen wij niet als een luxe, maar als een must! Kapperazzi maakt gebruik van de haarmodelijnen van Essential Looks, de trend op haarmodegebied. Uiteraard gebruiken wij hoogwaardige verzorgings- en stylingproducten die o.a. worden geleverd door Schwarzkopf Professional, Kérastase, Shu Uemura, Chi, Great Lengths en John van G. Tevens zijn we lid van het Spectrum, een landelijke wetenschappelijke organisatie van haarkleurspecialisten.

Trefwoorden:

Kapper Spijkenisse
Kapper Rotterdam Nesselande
Kapper Schiedam
Kapper Dordrecht
Schwarzkopf, Bona Cure, Osis, Kérastase, Shu Uemura, L'Oréal, John van G.
Great Lenghts, Chi, Flip-in, Visagie
Dames kapper Rotterdam Nesselande
Dames kapper Schiedam
Dames kapper Dordrecht
Dames kapper Spijkenisse
Heren kapper Rotterdam Nesselande
Heren kapper Schiedam
Heren kapper Dordrecht
Heren kapper Spijkenisse
Kinder kapper Rotterdam Nesselande
Kinder kapper Schiedam
Kinder kapper Dordrecht
Kinder kapper Spijkenisse
Kappers Rotterdam Nesselande
Kappers Schiedam
Kappers Dordrecht
Kappers Spijkenisse
Kapsalon Rotterdam Nesselande
Kapsalon Schiedam
Kapsalon Dordrecht
Kapsalon Spijkenisse

Vraag stellen aan Kapsalon Kapperazzi:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: