kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Peels
Eindhoven
<<=Terug naar kapsalons in EindhovenKapsalon Peels
Strijpsestraat 158
5616GT Eindhoven

tel: 040-2518029

Extra informatie:

“Ik wil mijn klanten hun zelfvertrouwen teruggeven.”

“Hoe lang ik als haarwerkspecialist werkzaam ben? Ik ben opgegroeid in de zaak: op m’n twaalfde fabriceerde ik al sinterklaasbaarden”, zegt Jeroen. Hij is de derde generatie die, sinds de opening in 1921, het ambacht uitoefent. Want pruiken maken is echt een vak. “Een specialisme. Elke pruik is maatwerk en elke drager is een uniek persoon die ik weer trots en zelfverzekerd wil maken.” Niet voor niks is Jeroen nauw betrokken geweest bij de oprichting van de brancheorganisatie Anko Haarwerkspecialist. Zijn andere passie is grimeren. Jeroen heeft al heel wat keren diep in de ogen van Sinterklaas gekeken.

De haarstylisten en topstylisten van Kapsalon Peels uit Eindhoven hebben een passie: ze houden van haar. Of het nu super kort, ultra lang, diep rood, pikzwart, platina blond, steil, krullend of kroeshaar is. Ons team is getraind in de nieuwste haarfashion. Maar ook voor de klassieke coupe zorgen we met professionele toewijding. Daarvoor gebruiken we uitsluitend de allerbeste haarverzorgingsproducten van L'Oréal Paris en de topproducten van Kerastase.

Kapsalon Peels uit Eindhoven heeft alle creativiteit en technische kennis in huis om je te verrassen. Benieuwd hoe we van jouw kapsel iets bijzonders maken?

Vraag stellen aan Kapsalon Peels:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: