kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Liebregts
Eindhoven
<<=Terug naar kapsalons in EindhovenKapsalon Liebregts
De Klerklaan 4
5624BC Eindhoven

tel: 040-2454787

Extra informatie:

Hairstory.
Kapsalon Liebregts in Eindhoven heeft een rijke historie.

Van een onbekende eenmanszaak, ooit in 1973 op het Celsiusplein in Eindhoven begonnen, nu een vooraanstaande kapsalon die elke toets der kritiek kan doorstaan. Een gevestigde naam die verder ging dan onze voeten. Een naam die veel energie heeft gekost maar dat zich terug betaalt in trouwe fijne medewerkers waar we heel erg trots op zijn. Fijne medewerkers trekken ook fijne prettige klanten aan en dat maakt het werk als creatieve kapper bijzonder aangenaam en inspirerend.

Maar, omdat resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst, wordt er bij Kapsalon Liebregts dagelijks gewerkt aan kwaliteit en vernieuwingen.

In 2013 bestaat het bedrijf Kapsalon Liebregts in Eindhoven 40 jaar.

Jan Liebregts was als deskundige uitgenodigd om op RTL4 zijn mening te geven op de huidige mode en trends.

Kapsalon Liebregts bestaat uit masterstylisten en topstylisten met een realistische kijk op de haarmode in combinatie met het type.

Wij spreken niet alleen over de looks en trends van dit moment, maar wij proberen uw persoonlijke schoonheid te benadrukken.
Om een top resultaat te bereiken, zijn wij niet alleen getraint in het kappersvak maar ook vooral om heel goed naar u te luisteren!

Het gaat er niet om wat u juist wel of niet moet doen, maar wij gaan samen met u op zoek naar wat bij u en uw levensstijl past.

Wij hopen dat uw bezoek aan onze kapsalon een waardevolle aanvulling zal zijn voor uw persoonlijke uitstraling en uw zelfvertrouwen. Wij streven ernaar dat u met uw kapsel elke dag geniet en er zich prettig bij voelt.

U bent van harte welkom in onze kapsalon, waar perfectie ons handelsmerk is.

Vraag stellen aan Kapsalon Liebregts:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: