kapsalon zoeken
beste kapsalons
Kapsalon Studio Tanner
Assen
<<=Terug naar kapsalons in AssenKapsalon Studio Tanner
Singelpassage 4
9401JC Assen

tel: 0592-315745

Extra informatie:

De meest veelzijdige studio van Assen. Kapsalon, Zonnestudio, Schoonheidssalon, Pedicure, Cardio Fitness,Bewegingsbanken, Vacu Step en Kindersalon. Bij ons ben je het middelpunt van aandacht en perfectie.

Jezelf goed verzorgen, tijd nemen om te ontspannen, om jezelf te zijn...het is de basis van jouw innerlijke schoonheid die we bij Kapsalon Studio Tanner in Assen op professionele wijze zichtbaar maken, accentueren en verzorgen.

Op onze site kunt u alles per salon (kapsalon, schoonheidssalon,zonnestudio of kindersalon) vinden. Elke salon heeft haar eigen site met daaronder alle onderwerpen en behandelingen.

In onze kapsalon verwelkomen wij dames, heren & kinderen. Zowel overdag als sávonds tot 21.00 uur zijn wij geopend. De kapsalon van Kapsalon Studio Tanner in Assen staat voor sfeer, gezelligheid en vakmanschap.
De haar-en kleur specialisten staan klaar om u te adviseren over uw huidige of nieuwe haar coupe.
Doordat zij zeer regelmatig door specialisten getraind worden, weten ze alles over de laatste trends op haargebied en hoe uw haar te verzorgen. Er is meer dan vakkundige vriendelijke medewerkers en producten die niet op dieren getest worden.

Vraag stellen aan Kapsalon Studio Tanner:

Naam:
Email:
Vraag:
Uw code: